Praktisk informasjon for julen 2020

KONTAKTINFORMASJON OG ÅPNINGSTIDER 

 
CatoSenteret holder stengt i jule- og nyttårshelgen fra 22. desember til 4. januar.  

Sentralbordet (64 98 44 00) er betjent på hverdager i romjulen mellom 09.00 og 15.00.  

Hvis du har behov for å kontakte oss på andre tider enn dette, send en sms til vår vakttelefon M: 407 64 426, så vil noen fra senteret kontakte deg.  
Dette nummeret kan du bruke hele julen t.o.m. mandag 4. januar.  

Du kan også nå oss på e-post. Vi gjør oppmerksom på at du ikke må sende sensitiv informasjon på e-post.  

TIL DEG SOM KOMMER TIL OSS 4. JANUAR

Før jul vil noen fra senteret kontakte deg og avtale et ankomsttidspunkt med deg.

Du skal ikke møte på senteret hvis du ikke kjenner deg helt frisk, eller hvis du har hatt feber, hoste, tette luftveier eller andre symptomer som kan skyldes covid-19 de siste 10 dagene. Da blir du hjemme og kontakter lokale helsemyndigheter der du bor for testing og oppfølging.

Du må da ta kontakt med oss for å få nytt tidspunkt for opphold. Det samme gjelder om noen i familien, eller andre du har møtt i løpet av julen, har lignende symptomer eller har fått påvist covid-19-smitte.

VED FREMMØTE

Den første dagen på senteret vil vi være litt ekstra strenge med smitteverntiltakene for å ikke bringe smitte inn på senteret etter jule- og nyttårsfeiringen. Du vil derfor bli bedt om å holde deg på rommet ditt. Ta gjerne med en god bok, datamaskin/nettbrett eller annet tidsfordriv som du liker. Du vil også få servert alle måltidene på rommet ditt denne dagen. Siden kiosken er stengt, kan det være greit å ta med litt ekstra snacks og drikke hjemmefra, hvis du ønsker det.

Du kan gå turer utendørs den første dagen, men senterets fasiliteter som treningssalen og bassenget vil være stengt 4. januar.

På tirsdag starter det ordinære tilbudet opp. For å unngå nærkontakt ber vi alle om å følge smittevernreglene om å holde avstand til andre brukere, hold deg til din kohort og vær nøye med håndhygienen.

Dette er tiltak vi iverksetter for at våre brukere skal holde seg friske og føle seg trygge, og vi ber om forståelse for bryderiet det medfører.

VI VIL OGSÅ BENYTTE ANLEDNINGEN TIL Å ØNSKE DERE ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR! VI SER FRAM TIL Å MØTE DERE I DET NYE ÅRET.

Julehilsen fra
CatoSenteret