Praktisk informasjon

Her finner du alt du trenger å vite om alt fra hvordan du kommer deg til CatoSenterethva du trenger å ta med deg, kvelds- og helgeaktiviteter, hva som finnes på rommet, skoletilbudet, praktisk informasjon og mye, mye mer. 

CatoSenteret er tilbake til normalen. Det innebærer at du nå kan motta besøk fra dine kjære under oppholdet og at du kan få innvilget permisjon under oppholdet. Avstand hindrer fortsatt smitte. Derfor henstiller vi til alle som har permisjon om å begrense sine kontakter for å ikke ta med smitte tilbake til senteret. 

Basseng og treningssal
Bassenget og treningssalen er gjenåpnet for eksterne brukere. Vi ber bare om at du som kommer utenfra bruker munnbind i fellesområdet der det ikke er mulig å holde 1 meters avstand, av hensyn til våre mest sårbare brukere. 

Åpningstider for resepsjon

Vår resepsjon er bemannet alle dager, inkludert søndager og helligdager. 

Åpningstider: 07.30 - 21.30

Kveldsvakt/pleier overtar fra 21.30. Deretter nattevakt. Det er mulig å ringe resepsjonen på telefon 64 98 44 00 døgnet rundt.

Du finner mer nyttig informasjon på disse sidene: 

Har du andre spørsmål som du ikke finner svaret på, kan du sende e-post til senteret@catosenteret.no eller ringe oss på 64 98 44 00