Praktisk informasjon

Hva skal du ha med?

  • Praktisk tøy/skotøy for inne- og utendørsaktiviteter tilpasset årstiden
  • Badetøy
  • Medisiner for hele oppholdet
  • Resept til medisiner for resten av oppholdet
  • Hjelpemidler du trenger i forbindelse med opptrening

Vi har vaskemaskine og tørketrommel som kan brukes under oppholdet

 

Hva er ditt ansvar?

Frikortordningen for egenandelstak 2 automatiseres fra 1. januar 2017. Det betyr at frikortet kommer automatisk i posten etter at du har betalt beløpet som gir deg rett til frikort. Har du betalt for mye, blir det du har krav på automatisk tilbakebetalt.

Frikort egenandelstak 2 omfatter egenandeler hos fysioterapeut, enkelte former for tannbehandling, opphold ved offentlig godkjent rehabiliteringsinstitusjon og behandlingsreiser til utlandet i regi av Oslo Universitetssykehus.
Les mer om frikort og se dine registrerte egenandeler på: https://helsenorge.no/frikort  eller ring 800HELSE (800 43 573)

Egenandel for opphold i rehabiliteringsinstitusjon i 2017 er uforandret, dvs. kr. 138,-. Det gjelder både dag- og døgnopphold. Egenandelstaket for 2017 (tak 2) er 1990 kr.

 

 

Internett på CatoSenteret

Vi har trådløst Internett som dekker alle rom på CatoSenteret. Dette kan kjøpes i resepsjonen ved ankomst.
Merk: koden man kjøper gjelder kun for to enheter og kan ikke veksles eller brukes på flere enheter etter dem har blitt brukt. Trenger man flere koder kan det kjøpes.
Priser pr kode:
1 dag – 20,-
1 uke – 100,-
3 uker – 250,-
4 uker – 300,-

Er du under utdanning vil du få en gratis skole tilkobling som vil virke på en enhet. (Koden kan ikke byttes mellom flere enheter)
Kablet internet er ikke mulig.

Det er ikke tillatt å sette opp eget utstyr med WIFI* sendere. Mobilt bredbånd kan brukes så lenge det ikke sendes ut et WIFI* signal fra enheten.

WIFI*: Trådløst LAN (engelsk Wireless LAN, WLAN) er en samlebetegnelse på lokale datanett som benytter radiobølger til kommunikasjon. (2,4ghz). (Kilde: wikipedia)