2022 er utropt som Frivillighetens år for å feire alle de som bidrar med dugnadsånd, deltakelse og merverdi i samfunnet.

CatoSenteret er heldige som får nyte godt av frivillige bidrag fra lokale ressurser som bidrar til at våre brukere også kan få et aktivitetstilbud på kvelder og i helger.

Våre brukere har opphold som går over flere uker. Det kan ofte bli lange kvelder for dem. Da er det fint å kunne korte kveldene med aktive innslag fra inspirerende, lokale ildsjeler.

Vi søker frivillige

Så hvis du har en interesse eller en hobby som du brenner for og kan tenke deg å dele med andre, eller en aktivitet du kan tenke deg å gjøre sammen med andre, så er vi veldig interessert i et samarbeide med deg.

Vi organiserer, legger til rette og gir deg god opplæring i hva det vil si å være frivillig på senteret.

Hvis du kan tenke deg å være frivillig på CatoSenteret, er tidsrommet på kvelder fra 17.00 – 21.00, og i helgene fra 11.00 – 21.00. Du velger selv tidspunkt og varighet.

Vi er interessert i alle typer aktiviteter. Det kan være å gå en tur, dele kunnskap og kompetanse om en hobby eller et interesseområde. Eller kanskje er du en god samtalepartner, liker historiefortelling, spille spill eller leke, arrangere en filmkveld, diskutere aktuelle temaer, er interessert i musikk, dans og sang, eller annet? Mulighetene er uendelige! Det går fint an å være flere som utfører aktiviteten sammen.

Høres dette interessant ut, så ta kontakt med Susanne Carlsen, leder for fritid, kveld og frivillighet, på mobil 982 95 610 eller e-post: susanne.j.carlsen@catosenteret.no for en nærmere prat.